arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Εισαγωγική Έκθεση China International Import Expo
CHA000008

Τον Νοέμβριο πρόκειται α διεξαχθεί στη Σαγκάη η μεγαλύτερη Διεθνής Εισαγωγική Έκθεση China International Import Expo.

Η Έκθεση διεξάγεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του Προέδρου Χι και αποτελεί επέκταση των δραστηριοτήτων του Νέου Δρόμου του Μεταξιού «One Belt-One Road Initiative».
Πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση που στηρίζει η κινεζική κυβέρνηση στην προσπάθεια της να υποστηρίξει σθεναρά την απελευθέρωση του εμπορίου και την οικονομική παγκοσμιοποίηση και να ανοίξει ενεργά την κινεζική αγορά στον κόσμο.
Διευκολύνει τις χώρες που θα συμμετάσχουν, τις περιφέρειες και τις επιμέρους εταιρείες σε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν την οικονομική συνεργασία και το εμπόριο τους με την Κίνα και να προωθήσουν το παγκόσμιο εμπόριο και την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη, ώστε να καταστεί η παγκόσμια οικονομία πιο ανοιχτή.
Το Ελληνo-Κινεζικο Κέντρο Επιχειρηματικότητας, με τον μοναδικό ρόλο του στην προώθηση της εμπορικής και επενδυτικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κίνας, συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια με αντιπροσωπεία ελληνικών επιχειρήσεων που θα εκθέσουν τα προϊόντα τους και έχει εξασφαλίσει για τα μέλη του ειδικές προνομιακές τιμές.

Στο πλαίσιο αυτό μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή και πάντως όχι μετά την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018.
Η συμμετοχή σας σε αυτήν την έκθεση, σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη εφόσον επιθυμείτε να επεκταθείτε στην κινεζική αγορά:

  • Ευκαιρία προβολής προϊόντων και υπηρεσιών σε μια τεράστια νέα αγορά
  • Δημιουργία νέων επιχειρηματικών σχέσεων
  • Απόκτηση πραγματικής κατανόησης της αγοράς σχετικά με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες ανάπτυξης
  • Μορφή ρεαλιστικών επιχειρηματικών αποφάσεων με ελεγχόμενους μελλοντικούς κινδύνους
  • Την πραγματοποίηση των απαραίτητων και αναγκαίων προσαρμογών για προϊόντα και υπηρεσίες για την είσοδο σας στην Κίνα.
  • Ευνοϊκές τιμές και χρονοδιάγραμμα.

Λόγω του περιορισμένου χώρου και χρόνου, θέλουμε να προσκαλέσουμε τις επιχειρήσεις στους αναφερόμενους τομείς να επωφεληθούν από αυτή τη μοναδική ευκαιρία .

Το Ελληνo-Κινεζικό Κέντρο Επιχειρηματικότητας θα οργανώσει την Τετάρτη 6 Ιουνίου, ώρα 14.00-16.00 μ.μ. ενημερωτική συνάντηση στις εγκαταστάσεις του, στην οδό Ζαλοκώστα 4, 6ος όροφος για όποιον ενδιαφέρεται να ενημερωθεί  για περισσότερες λεπτομέρειες για την έκθεση και τις παράλληλες εκδηλώσεις, το κόστος συμμετοχής και τη διαδικασία.
Για τη συμμετοχή σας στην ενημερωτική συνάντηση απαντήστε το συντομότερο δυνατόν στο  e-mail: contact@chinese-center.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:210 3616785

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα