arcadianet espa
Enterprise Europe Network
51η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2019
exchibition

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη  51η Διεθνή έκθεση Τουρισμού CMT 2019 για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή, που διοργανώνεται  από τις 12 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο Messe Stuttgart στην Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

Η διεθνής έκθεση CMT 2019 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού  παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα για  51η  φορά. Η έκθεση  κάθε χρόνο φέρνει κοντά  από διάφορα σημεία της γης επαγγελματίες και καταναλωτές προς αναζήτηση ενναλακτικών πακέτων τουρισμού, αποτελώντας έτσι  σημείο συνάντησης, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Outdoor-Activities, της Κρουαζιέρας και της ποδηλασίας. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 265.000 επισκέπτες και σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ εκθετών  πάνω από 2.192 εκθέτες από 100 χώρες και περισσότερες από 365 περιφέρειες και πόλεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση  του εναλλακτικού τουρισμού, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής, η CMT 2019 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.

Η συγκεκριμένη  έκθεση αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής της χώρας μας, καθώς η περιοχή Baden-Württemberg, όπου θα πραγματοποιείται η έκθεση, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο δυνατές οικονομικά περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα και οι επισκέπτες – καταναλωτές να αναζητούν προορισμούς όπως η  Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης:www.messe-stuttgart.de  ή να απευθυνθείτε  στην εταιρεία μας GREATGREEK EXPORTS AND TRADE  στο τηλ 210 7755080

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα