arcadianet espa
Enterprise Europe Network
51η Διεθνής έκθεση Τουρισμού CMT 2019
exchibition
Η διεθνής έκθεση CMT 2019 αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού  παγκοσμίως και λαμβάνει χώρα για  51η  φορά. Η έκθεση  κάθε χρόνο φέρνει κοντά  από διάφορα σημεία της γης επαγγελματίες και καταναλωτές προς αναζήτηση ενναλακτικών πακέτων τουρισμού, αποτελώντας έτσι  σημείο συνάντησης, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Outdoor-Activities, της Κρουαζιέρας και της ποδηλασίας. Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 265.000 επισκέπτες και σημειώθηκε αριθμός ρεκόρ εκθετών  πάνω από 2.192 εκθέτες από 100 χώρες και περισσότερες από 365 περιφέρειες και πόλεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση  του εναλλακτικού τουρισμού, τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής, η CMT 2019 δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να προβληθούν στην πολύ ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.
Η συγκεκριμένη  έκθεση αποτελεί μεγάλη ευκαιρία προβολής της χώρας μας, καθώς η περιοχή Baden-Württemberg, όπου θα πραγματοποιείται η έκθεση, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο δυνατές οικονομικά περιοχές της Κεντρικής Ευρώπης, με αποτέλεσμα και οι επισκέπτες – καταναλωτές να αναζητούν προορισμούς όπως η  Ελλάδα, η οποία είναι ο κατ’ εξοχήν προορισμός διακοπών και αναψυχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της έκθεσης:www.messe-stuttgart.de  ή να απευθυνθείτε  στην εταιρεία μας GREATGREEK EXPORTS AND TRADE  στο τηλ 210 7755080.

Θέματα που προβάλλονται 
Τα θέματα που παρουσιάζονται στην CMT είναι όλα σχετικά με τις διακοπές και τα ταξίδια αναψυχής. Πακέτα διακοπών, ταξίδια σε όλα τα μέρη της γης, ποδηλασία, πεζοπορία, κρουαζιέρες, διακοπές ευεξίας, υπαίθριες διακοπές, γκόλφ, κάμπινγκ, εταιρίες ενοικιάσεων αυτοκινούμενων, σκάφη, εξοπλισμός, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, αλλά και θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), ταξίδια για όλα τα γούστα, οργάνωση, ταξιδιωτικά γραφεία, ταξιδιωτικοί οργανισμοί, , διοργάνωση εκδρομών.
Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής εδώ
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα