arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικές συναντήσεις με εισαγωγείς Οίνου από Βέλγιο, Πολωνία Ρωσία, Ιαπωνία, Κορέα 5 & 7 Μαρτίου 2019
business4

Ο οργανισμός Enterprise Greece, προγραμματίζει επιχειρηματικές συναντήσεις με 25 αγοραστές – εισαγωγείς κρασιού από το Βέλγιο, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και την Κορέα.
Οι επιχειρηματικές συναντήσεις προγραμματίζεται να λάβουν χώρα στις 5 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 7 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

H επιλογή των αγοραστών, έγινε με κριτήριο το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμη συνεργασία με ελληνικά οινοποιεία ή ξεκίνησαν πρόσφατα και επιθυμούν να εμπλουτίσουν την προσφορά τους σε ελληνικές ετικέτες.
Στις ως άνω επιχειρηματικές συναντήσεις, θα μπορέσουν να συμμετάσχουν 30 οινοποιεία στην Αθήνα και 30 οινοποιεία στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται ότι η επιλογή δύο πόλεων, έγινε με στόχο την πραγματοποίηση περισσότερων συναντήσεων ανά οινοποιείο, σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη διοργάνωση που έλαβε χώρα μόνο στην Αθήνα.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στο link: https://www.eventora.com/el/Events/enterprise-greece-wine-2019?c=e και θα τηρηθεί αυστηρά
σειρά προτεραιότητας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι αγοραστές, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν κρασιά στην έκθεση του Οινοράματος στις 4 Μαρτίου, όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ελληνικού αμπελώνα και των ελληνικών ποικιλιών από τον κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 250€ + ΦΠΑ, για το οποίο θα σας αποσταλεί κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής με τη συμπλήρωση της αίτησής σας.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη και στους ξένους αγοραστές, ώστε και οι δύο πλευρές να έχουν την δυνατότητα να διαμορφώσουν το ατομικό πρόγραμμα των επιχειρηματικών συναντήσεών τους.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα