arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια “Νωπών κρεάτων και πουλερικών για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης του τμήματος κρεοπωλείου του Στρατιωτικού Πρατηρίου Αλεξανδρούπολης (ΣΠΑ)”
diagonismos

Η ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ σύμφωνα με τα καθοριζόμενα στα σχετικά, θα προβεί στη διενέργεια δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού, που θα αφορά στην προμήθεια :
«Νωπών κρεάτων και πουλερικών για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης του τμήματος κρεοπωλείου του Στρατιωτικού Πρατηρίου Αλεξανδρούπολης (ΣΠΑ)»

Είδος Διαγωνισµού : Ανοιχτός Δημόσιος Μειοδοτικός Διαγωνισµός σύμφωνα µε τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
3. Αντικείμενο του Διαγωνισµού : Προμήθεια νωπών κρεάτων και πουλερικών για την παραχώρηση του δικαιώματος εκμετάλλευσης του τμήματος κρεοπωλείου του Στρατιωτικού Πρατηρίου Αλεξανδρούπολης (ΣΠΑ).
4. Συνολική εκτιμώμενη αξία : Η εκτιμώμενη συνολική δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. θα ανέρχεται σε εκατό χιλιάδες ευρώ (100.000,00€) περίπου, με δυνατότητα να αυξομειωθεί, καθόσον εξαρτάται από λόγους μη δυνάμενους να προβλεφθούν μελλοντικά, όπως ζήτηση προϊόντων από πελάτες του ΣΠΑ, τιμές προϊόντων, κ.λπ.
5. Παρέχεται πλήρης ελεύθερη πρόσβαση των εγγράφων του διαγωνισμού με επιφύλαξη των διατάξεων του ΠΔ 28/2015 και του Ν.2690/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
6. Διεύθυνση για την παροχή πληροφοριών, κατά τις εργάσιμες ηµέρες και ώρες από τη ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ/4ο ΕΓ : Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ», Ρήγα Φεραίου 1, Αλεξανδρούπολη, ΤΚ 68131, τηλέφωνο: 25510- 62115, email: a.v.makrogiannoudis@army.gr.
7. Χρονικές προθεσμίες του διαγωνισµού : α. Ο διαγωνισµός θα πραγµατοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρμας του
Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δηµοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
β. Το πλήρες σώμα της διακήρυξης του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική (pdf) μορφή στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.
γ. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., ορίζεται η 24 Φεβρουαρίου 2019, ηµέρα Κυριακή και ώρα 23:59 μμ. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής
ημερομηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο σύστηµα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία µέσω του συστήματος, βεβαιώνεται αυτόµατα από το σύστηµα µε υπηρεσίες χρονοσήμανσης. Λοιπές ημερομηνίες σχετικές µε τη διαδικασία του διαγωνισµού, θα γνωστοποιούνται αυτόµατα, µέσω του συστήματος της ΕΣΗΔΗΣ.

δ. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση του υποφακέλου «Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά» (1
η Φάση), θα πραγµατοποιηθεί στα γραφεία της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019 και ώρα 14:30 πμ..
ε. Τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά από τους όρους της διακήρυξης θα υποβληθούν σε έντυπη μορφή στα γραφεία της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ», Ρήγα Φεραίου 1, Αλεξανδρούπολη, ΤΚ 68131.
στ. Σε περίπτωση τεχνικής αδυναµίας λειτουργίας του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ., ή άλλου ανυπέρβλητου κωλύµατος οφειλόµενου σε γεγονότα µη δυνάµενα να προβλεφθούν, κατόπιν σχετικής πιστοποίησης από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και
Τουρισμού, η Μεραρχία θα προχωρήσει στη διεξαγωγή του υπόψη διαγωνισµού, με νεότερη απόφαση, σε νέα ημερομηνία που θα καθορίσει, ανηρτημένη στο ΕΣΗΔΗΣ.
8. Κριτήριο κατακύρωσης της προμήθειας θα αποτελέσουν η προσφορά με την πλέον συμφέρουσα τιμή από πλευράς οικονομικής άποψης (χαμηλότερη τιμή), που θα συνάγεται από το υψηλότερο ποσοστό έκπτωσης (επί τις %), επί της μέσης αποφορολογημένης λιανικής τιμής πώλησης, ανά κατηγορία, των νωπών κρεάτων και πουλερικών. Η τιμή πώλησης των προϊόντων θα προκύπτει από τον μέσο όρο της αποφορολογημένης λιανικής τιμής πώλησης των νωπών κρεάτων και πουλερικών τριών (3) κρεοπωλείων και ενός (1) SUPER MARKET της πόλης της Αλεξανδρούπολης, εξαιρούμενων των προϊόντων που είναι σε προσφορά.
9. Η συμβατική υποχρέωση του προμηθευτή θα είναι διάρκειας ενός (1) έτους, µε δικαίωµα παράτασης της ισχύος της σύµβασης για δύο (2) επιπλέον εξάμηνα.

10. Τα έξοδα δηµοσίευσης θα βαρύνουν την Υπηρεσία.
11. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν με την προσφορά τους και εγγυητική επιστολή συμμετοχής στο διαγωνισμό ύψους 2% επί της εκτιμώμενης αξίας της προμήθειας χωρίς ΦΠΑ, ποσού δύο χιλιάδων
ευρώ (2.000,00 €). Ενώ ο μειοδότης για υπογραφή της σχετικής σύμβασης οφείλει να προσκομίσει στην ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ/4ο ΕΓ εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύμβασης ύψους 5% επί της εκτιμώμενης αξίας της προμήθειας χωρίς ΦΠΑ,
ποσού πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000,00 €).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα