Το ταξίδι των δημοσιογράφων στην Αρκαδία συνεχίζεται… «…σε μια περιοχή που ετοιμάζεται για δυνατό comeback»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 03/05/2019 / ΩΡΑ: 14:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: TOP NEWS, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΝΕΑ, ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ

Με δημοσιεύσεις, αναρτήσεις και ρεπορτάζ οι δημοσιογράφοι «ταξιδεύουν» τους αναγνώστες και τηλεθεατές στην Αρκαδία μας με απώτερο σκοπό την προβολή και την αύξηση της επισκεψιμότητας.

Σε μια συγκυρία που ακούστηκαν «διάφορα» για την Αρκαδία και δη για την Τρίπολη, που τοποθετήθηκε σε μία μάχη με μοναδικό θύμα την ίδια, έρχονται τα αποτελέσματα του Fam Trip (δημοσιογραφικής αποστολής) που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μέσω της Πελοπόννησος Α.Ε.  να δείξουν την άλλη πτυχή των γεγονότων.

Παρά τις ελλείψεις,  αεροδρόμιο, σιδηρόδρομο, φεστιβάλ, συνεδριακό κέντρο, κερδίζει τις εντυπώσεις με τα μεγαλειώδη τοπία της, τη φιλοξενία της, την ιστορία και τον πολιτισμό της, που είχαν και τον πρωταγωνιστικό ρόλο για να εμπνεύσουν τους δημοσιογράφους και να γράψουν για τις βαριές πατημασιές της ιστορίας της και του πολιτισμού της, τα σιγοψιθυρίσματα των θρύλων της κάτω από τα γεφύρια, την επιβλητική της φύση και τα υψηλά επιτεύγματα της σε όλους τους τομείς και να τονίσουν μεταξύ άλλων ότι «…επιλέγουμε μερικές από τις εκτός ραντάρ ομορφιές (της Αρκαδίας) στις οποίες μας μύησαν, ενισχύοντας το πολιτιστικό-περιηγητικό προφίλ της περιοχής πέρα από τα κοσμικά χωριά. Αξίζει να τις βάλετε στην ατζέντα των ανοιξιάτικων ταξιδιών σας, σε μια περιοχή που ετοιμάζεται για δυνατό comeback»

Η ψυχή της Αρκαδίας παρουσιάστηκε και αναδημοσιεύθηκε, εκτός των προσκεκλημένων ανταποκριτών και σε άλλα ΜΜΕ ακόμα και της Κύπρου και σκαρφάλωσε ψηλά στους δείκτες αναγνωσιμότητας.

Η Αρκαδία σιγά σιγά μπαίνει στον χάρτη επισκεψιμότητας και προβάλει τα αγαθά που προσφέρει όπως, αθλητικό, θρησκευτικό, περιηγητικό τουρισμό, αλλά τα αρκαδικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Σας παραθέτουμε τις αναρτήσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Αθηνόραμα

Ναυτεμπορική

news247

Greek Travel Pages

Greek Travel Pages

Cyprustimes

tvxs

ant1

 

και το ταξίδι συνεχίζεται …

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να μεριμνήσετε για την καταβολή του «τέλους διατήρησης μερίδας» της επιχείρησής σας στο Γ.Ε.ΜΗ. εντός της τρέχουσας χρήσης, διότι στο τέλος της χρήσης, σύμφωνα με το άρθρο 3 της υπουργικής απόφασης 79752/30-12-2014, «τα εν λόγω τέλη αποστέλλονται από την αρμόδια υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. του οικείου Επιμελητηρίου στη Φορολογική Διοίκηση για βεβαίωση και είσπραξη με βάση τις διατάξεις του κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι όλες οι επιχειρήσεις που είναι καταχωρημένες στο ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ.) και δεν είναι κεφαλαιουχικές – και πιο συγκεκριμένα όλες οι Ο.Ε, Ε.Ε, ΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ και ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – έχουν υποχρέωση υποβολής στο Γ.Ε.ΜΗ. αποδεικτικού κατάθεσης φορολογικής δήλωσης, σύμφωνα με το άρθρο 5 της Υπουργικής Απόφασης 79760/31-12-2014 (ΦΕΚ. 3623, τ.Β΄). Η καταχώρηση γίνεται με ηλεκτρονικό τρόπο, το αργότερο δύο μήνες μετά την υποβολή της φορολογικής δήλωσης στον ιστότοπο: https://services.businessportal.gr

Τέλος, ελέγξτε και τις άλλες υποχρεώσεις σας στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, που τυχόν εκκρεμούν.