arcadianet espa
Enterprise Europe Network
COVID-19: Επείγουσα έκκληση για προμήθεια υγειονομικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια της Λομβαρδίας, Βόρεια Ιταλία, μέσω του δικτύου Enterprise Europe Network
connection 4884862 1280 e1584343720345

COVID-19

Έκκληση για βοήθεια προμήθειας υγειονομικού εξοπλισμού από την Περιφέρεια της Λομβαρδίας, Βόρεια Ιταλία

Η Περιφέρεια της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω του COVID-19. Προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση αυτή, η κυβέρνηση της Λομβάρδίας ξεκίνησε μια διεθνή έκκληση προς τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις για παροχή βοήθειας σε είδη υγειονομικού εξοπλισμού.

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε τον κατάλογο των υλικών που χρειάζονται για την προστασία των Ιταλών ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, έτσι ώστε να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τους επόμενους 2 μήνες έκτακτης ανάγκης του SARS-coV-19.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο προμηθειών της ARIA S.p.A. – της κεντρικής εταιρείας προμηθειών της Περιφέρειας της Λομβαρδίας – υπό τη διεύθυνση του Dr. Carmen Schweigl (επικοινωνήστε στη διεύθυνση gare@ariaspa.it.)

Ο κ. Filippo Bongiovanni (e-mail: filippo.bongiovanni@ariaspa.it, κινητό +39 335 7635849) βρίσκεται στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορεί να χρειαστεί.

Οι λίστες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό που χρειάζεται, επισυνάπτονται παρακάτω.

General procurement Lombardy

lettera per fornitori_ENG e ITA

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα