arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιμελητήριο Αρκαδίας: # Επιμένουμε Ελληνικά, Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες
arcadia products 1000X600

Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές. Το μέλλον μας είναι εδώ. Στην Αρκαδία

Με στόχο την στήριξη και την ανόρθωση των καταστημάτων και των επιχειρήσεων της Αρκαδίας και της Ελλάδας εν γένει, λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά προϊόντα και τις επιχειρήσεις.

Η κοινωνία δοκιμάζεται και η αγορά χειμάζεται ελέω Κορονοϊού.

Σε μια περίοδο που όλοι δυσκολευόμαστε, πρέπει να αντιληφθούμε πως είναι άκρως απαραίτητο να αρχίσουμε να αναπτύσσουμε εθνική συνείδηση και τοπική καταναλωτική συμπεριφορά. Στην κορυφή των προτιμήσεων μας θα πρέπει να είναι τα τοπικά μας προϊόντα.

Τα Αρκαδικά προϊόντα υπάρχουν σε καταστήματα τροφίμων σε όλη την Ελλάδα. Αναζητήστε τα ερευνώντας, σχετικές πληροφορίες στην συσκευασία τους.

Η επιλογή μας πρέπει να είναι μονόδρομος. Τα οφέλη για την Αρκαδική οικονομία είναι πολλά. Στηρίζουμε τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής  και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προσκαλούν τους Αρκάδες να αναρτήσουν ένα από τα μπάνερ μας που θα δείτε παρακάτω

στην ιστοσελίδα του ή  το προσωπικό blog τους και να το κοινοποιήσουν στα social media.

Γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Όλοι μαζί, μπορούμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους πετυχαίνουμε. Η στήριξη στην Αρκαδική παραγωγή πρέπει να είναι το βασικό κίνητρο μας ως καταναλωτές. Το μέλλον μας είναι εδώ. Στην Αρκαδία μας.

 

300Χ 250

 

600Χ600

 

social media

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα