arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Yποστήριξη των μικρών επιχειρήσεων καφεστίασης και φιλοξενίας με στόχο τα μηδενικά απόβλητα
conclusion of the contract 3100578 1920

Ευκαιρίες για το πρόγραμμα ZeroWasteFutureHoReCa για τις χωρίς οικονομικό κόστος για τις μικρές επιχειρήσεις HoReCa

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Coca-Cola στην Ελλάδα, που υλοποιείται σε συνεργασία με την Οικολογική Εταιρία Ανακύκλωσης (www.ecorec.gr), με στόχο οι μικρές επιχειρήσεις του κλάδου HoReCa να αποκτήσουν προοπτική μηδενικών απορριμμάτων.

Το πρόγραμμα ZeroWasteFutureHoReCa πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής πλατφόρμας ZeroWasteFuture, με όραμα μία Ελλάδα Χωρίς Απορρίμματα, και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα της Coca-Cola (TheCoca-ColaFoundation).

Σήμερα, το ZeroWasteFuture τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και αποτελεί βασικό πυλώνα του προγράμματος FutureLoading, που πραγματοποιεί η Coca-Cola στην Ελλάδα μαζί με άλλες εταιρίες, ιδρύματα και οργανισμούς, με στόχο να διευκολύνει την ομαλή μετάβαση των μικρών επιχειρήσεων HoReCa στις νέες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, μέσα από την παροχή των απαραίτητων πιστοποιήσεων για την ασφαλή τους λειτουργία, αλλά και δωρεάν εκπαίδευσης στα στελέχη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Future Loading_Πρωτοβουλια στηριξης μικρων επιχειρησεων HoReCa

Για τα απαιτούμενα στοιχεία ένταξης της επιχείρησης πατήστε ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε απευθυνθείτε στην συνεργάτιδά μας κα Κατερίνα Πελεκάση  τηλ. 697 4049 363, email: kpelekasi@ecorec.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα