arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Συνοπτικός Διαγωνισμός του 11ου Συντάγματος Πεζικού Τρίπολης για την Προμήθεια Νωπού Κρέατος
diagonismos

Σας γνωρίζουμε ότι, στην έδρα του 11ου Συντάγματος Πεζικού στην Τρίπολη Αρκαδίας την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 πμ πρόκειται να διεξαχθεί συνοπτικός διαγωνισμός με  ενσφράγιστες προσφορές σύμφωνα με τον Ν.4412/2016 με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή των προϊόντων, ανά είδος – κατηγορία προϊόντος κατ΄ επιλογή της Υπηρεσίας, χωρίς ΦΠΑ κατά προϊόν ανά τεμάχιο/κιλό, για την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια Νωπού Κρέατος προελεύσεως Ε.Ε. για ανάγκες του 11oυ ΣΠ (Συσσίτιο) και της ΛΑΦ Τρίπολης, με βάση τους Γενικούς και Ειδικούς Όρους διενέργειας αυτού και των προδιαγραφών των προϊόντων.
Οι ποσότητες των συγκεκριμένων ειδών δεν δύναται να υπολογιστούν με ακρίβεια καθόσον εξαρτώνται από λόγους μη δυνάμενους να προβλεφθούν μελλοντικά όπως ζήτηση προϊόντων, επάνδρωση – ανάγκες συσσιτίου κλπ. Η εκτιμώμενη δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. θα ανέρχεται περίπου σε τριάντα χιλιάδες (30.000 €) ευρώ για χρονικό διάστημα 2 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προσφορές τους (δικαιολογητικά – οικονομικές προσφορές) μέχρι την στιγμή έναρξης του διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 01 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.00 πμ στην έδρα του 11ου ΣΠ , στο Στρατόπεδο « ΣΤΓΟΥ ΘΕΟΔ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» στην Τρίπολη Αρκαδίας, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού, όπου θα γίνει ο έλεγχος των δικαιολογητικών και το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών.
Πληροφορίες του διαγωνισμού, δίδονται κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 – 13:00 ώρα, εκτός Σαββάτου Κυριακής και αργιών, στο 11ο ΣΠ/4ο ΕΓ, τηλ. 2710 391234.

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τον διαγωνισμό πατήστε Δημοσίευση Διακύρηξης_6_Συνοπτικός Διαγωνισμός Προμήθειας Νωπού Κρέατος

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα