arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσιοι Διαγωνισμοί
diagonismos
  • Η ΑΣ∆ΥΣ/∆ΠΜ, προκηρύσσει με το (β) σχετικό, ηλεκτρονικό, ανοικτό, δημόσιο διαγωνισμό, για τη σύναψη Συμφωνίας Πλαίσιο (Σ-Π) 4ετούς διάρκειας, για την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων (εμβόλια) για κάλυψη αναγκών και των τριών κλάδων Ε∆ (ΓΕΣ-ΓΕΝ-ΓΕΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΨΙΑΩ6-ΑΗΚ

 

  • Το Γ. Ν. Ζακύνθου, προκηρύσσει τη Διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: Παροχή υπηρεσιών ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗΣ – ΜΥΟΚΤΟΝΙΑΣ (CPV 90922000-6 «Υπηρεσίες καταπολέμησης επιβλαβών εντόμων») (ΚΑΕ 0419) προϋπ. δαπάνης 2.016,13 € προ ΦΠΑ ή 2.500,00 € συμπ. ΦΠΑ 24%, για κάλυψη αναγκών περίπου ενός (1) έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Σ.Δ. Μυοκτονία – Απεντόμωση

 

  • Το Γ. Ν. Ζακύνθου, προκηρύσσει τη Διενέργεια Συνοπτικού Διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου: Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών μηχανημάτων, συσκευών και συναφούς εξοπλισμού, χωρίς ανταλλακτικά (CPV 50532000-3) (ΚΑΕ 0887), για κάλυψη αναγκών ενός (1) έτους Το έργο περιλαμβάνει: την ετήσια συντήρηση των συστημάτων ψηφιακής απεικόνισης AGFA του Γ.Ν.Ζ.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε Σ.Δ. συντήρ. μηχανημάτων- συσκευών

 

  • Δημόσιος Ανοικτός Διαγωνισμός στην Γεωργία για την Παραχώρηση Αδείας Εκμετάλλευσης Κοιτασμάτων Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου στην Περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.

Η Γεωργιανή Κρατική Εταιρεία Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου (LEPL) ανακοίνωσε ότι η έναρξη του ανοικτού διαγωνισμού για την παραχώρηση αδείας εκμετάλλευσης κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στις ακτές της χώρας (License Block III), θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαΐου 2021, ημερομηνία μέχρι την οποία θα μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους οι ενδιαφερόμενοι φορείς. Σημειώνεται ότι για την περιοχή Block II αντίστοιχη άδεια δόθηκε στη ρουμανική εταιρεία OMV Petrol S.A., μέλος του αυστριακού ομίλου OMV Group. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες από τους διοργανωτές (ιστοσελίδα: http://www.moesd.gov.ge, e-mail: n.chubinidze@saog.gov.ge, τηλ. + 995 32 25 33 99/02).

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

«Διαβούλευση σχεδίου διακήρυξης και τεχνικών προδιαγραφών για την προκήρυξη ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσας από οικονομική άποψη προσφορά βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής για την παροχή υπηρεσιών τηλεφωνικής εξυπηρέτησης, των πολιτών που απευθύνονται στον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ)».

Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), www.promitheus.gov.gr, στο πεδίο “Διαβουλεύσεις” αναρτήθηκαν για διαβούλευση σχέδιο διακήρυξης και οι Τεχνικές Προδιαγραφές για τον ανωτέρω διαγωνισμό με μοναδικό κωδικό 21DIAB000015220 .

Η υποβολή σχολίων και οι οποιεσδήποτε παρατηρήσεις και προτάσεις επί των τεχνικών προδιαγραφών, θα γίνονται από 26-1-2021 μέχρι τις 10-2-2021 στον ειδικό χώρο που υπάρχει στις “Διαβουλεύσεις” στην ιστοσελίδα www.promitheus.gov.gr.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα