arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σήμερα, Δευτέρα 8/11 στις 17:30 η ενημερωτική εκδήλωση για το «Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και  στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας»
diaxeiristiki europaikon programaton 1280x720 1 e1634197670992

Στο πλαίσιο ενημερωτικής εκδήλωσης, το ΣΔΑΜ (Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης), το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας – Πελοποννήσου – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ,  διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Μεγαλόπολης, με θέμα την παρουσίαση της Δράσης:

«Πρόγραμμα Στήριξης και Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για την ανάπτυξη βιώσιμων οικονομικών δραστηριοτήτων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος στις Π.Ε. Κοζάνης, Φλώρινας και  στο Δήμο Μεγαλόπολης της Π.Ε Αρκαδίας»

στις 08/11/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30,

στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, Π. Κεφάλα 10 & Σταθοπούλου, Μεγαλόπολη.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Σχεδίου Δίκαιης Μετάβασης (ΣΔΑΜ), κ. Κων/νος Μουσουρούλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου κ. Ευστάθιος Σταθόπουλος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΦΕΠΑΕ κ. Πλάτων Μαρλαφέκας.

(Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και πρόληψης διασποράς του ιού SARS– CoV-2, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.: 2791360285)

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα