arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση σε συμμετοχή στους Διεθνείς Διαγωνισμούς “Ποιότητας Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιόλαδου” και “Ποιότητας Επιτραπέζιας Ελιάς”
olive oil 1596639 1280 e1579764659492

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας σας ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν  στον ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ «IOOC OLIVE OIL TROPHY 2022» ή στο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ «TABLE OLIVES TROPHY 2022» ή και στους δύο.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιόλαδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» (τηλ. επικοινωνίας 2103238092, δ/νση: Ξενοφώντος 15Α Αθήνα, Τ.Κ. 10557, www: filaios.org) προκειμένου να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση συμμετοχής στον αντίστοιχο διαγωνισμό και να οργανώσουν την διαδικασία αποστολής των δειγμάτων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα καλύψει το 70% του κόστους συμμετοχής του κάθε δείγματος στον διαγωνισμό. Η πρόβλεψη είναι να καλυφθούν πενήντα δείγματα που αφορούν σε ελαιόλαδο και τριάντα που αφορούν σε επιτραπέζιες ελιές. Γι΄αυτό το λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο παραλαβής του δείγματος από την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιόλαδου «ΦΙΛΑΙΟΣ» η οποία θα βεβαιώσει τον σχετικό πίνακα προτεραιότητας.

Επισημαίνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και δειγμάτων είναι η 28η3/2022.     

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα