arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσιοι Διαγωνισμοί
diagonismos 1

Διαγωνισμός για την προμήθεια ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ «ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ»

 Διακήρυξη υπ’ αρίθμ. 42/22 του 251 ΓΝΑ για την Προμήθεια Συσκευής Laser Φωτοδυναμικής Θεραπείας για Οφθαλμολογική Χρήση για Κάλυψη Αναγκών της Οφθαλμολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Διαγωνισμός για την προμήθεια νέας βάσης δεδομένων

Διακήρυξη υπ’ αρίθμ. 40/22 του 251 ΓΝΑ για την Προμήθεια Αναλώσιμου Υγειονομικού Υλικού (Τριπλός Ασκός Αίματος) για Κάλυψη Αναγκών της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Η ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/7 προκηρύσσει σύμφωνα με το (β) σχετικό, ηλεκτρονικό, ανοικτό, δημόσιο διαγωνισμό, για τη σύναψη Συμφωνίας Πλαίσιο (Σ-Π) 4ετούς διάρκειας για την προμήθεια αεροπορικού καυσίμου JET-A1 (κωδικός ΝΑΤΟ F-35) με χρήση – ανάμειξη αντιπαγωτικού υγρού.

Η ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/7 προκηρύσσει σύμφωνα με το (β) σχετικό, ηλεκτρονικό, ανοικτό, δημόσιο διαγωνισμό, για τη σύναψη Συμφωνίας Πλαίσιο (Σ-Π) 3ετούς διάρκειας, από υπογραφή της, με σκοπό την προμήθεια παράσημων, μεταλλίων και διαμνημονεύσεων ΕΔ.

Διακήρυξη υπ’ αρίθμ. 23/22 του 251ΓΝΑ για την Προμήθεια Αναλώσιμου Υγειονομικού Υλικού (Σετ Πολλαπλής Σύνδεσης, Γραμμές και Φίλτρα Αιμοδιήθησης/Αιμοδιαδιήθησης) με την Παροχή Συνοδού Εξοπλισμού για την Κάλυψη Αναγκών Μονάδας Εντατικής Θεραπείας για Κάλυψη Αναγκών 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα