arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσιοι Διαγωνισμοί
diagonismos 1

Η ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/7, προκηρύσσει σύμφωνα με το (δ) σχετικό, 1ο επαναληπτικό δημόσιο διαγωνισμό, για το πρόγραμμα στρατιωτικού εξοπλισμού «Συντήρηση Μηχανημάτων ΜΧ (Προμήθεια Ελαστικών Επισώτρων για Μηχανήματα και Ειδικά Οχήματα ΜΧ)».

Ανακοίνωση διαβούλευσης ορών διακήρυξης δημοπρασίας ακινήτου του Δήμου Νεάπολης – Συκεών

Η Διοίκηση της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, βάσει της 17ης/ 2.11.2022 (θέμα 4ο) Συνεδρίασης της Επιτροπής Ε.Λ.Κ.Ε.Α. της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης, Προκηρύσσει Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την παροχή υπηρεσιών λογιστικής και διπλογραφικής παρακολούθησης και υποστήριξης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας και Ανάπτυξης (Ε.Λ.Κ.Ε.Α.) της 4ης Υ.Π.Ε Μακεδονίας και Θράκης (CPV:79211000-6, Λογιστική Υποστήριξη)

Υπ ́ αρίθμ. 07/2022 Διακήρυξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών/Α.Ε.Α που αφορά “Διενέργεια Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με κλειστές προσφορές για την παραχώρηση με ανταποδοτικό όφελος (αντάλλαγμα), μη αξιοποιήσιμου και καταστρεπτέου ή ανακυκλώσιμου υλικού από την Ελληνική Αστυνομία, ήτοι, συσσωρευτές μολύβδου – οξέως οχημάτων τα οποία έχουν κριθεί ως Π.Ο.Ε. ή Ο.Τ.Κ.Ζ. & αλουμίνιο (σκληρό), συνολικού προϋπολογισμού (ελάχιστη αξία ανταποδοτικού ανταλλάγματος) 4.300,00 €, άνευ Φ.Π.Α..” (δημοσίευση διαγωνιστικής διαδικασίας 24-11-2022).

Διακήρυξη υπ’ αρίθμ. 51/22 του 251 ΓΝΑ για την Προμήθεια Συστήματος Διασύνδεσης Κολλαγόνου Κερατοειδούς για Κάλυψη Αναγκών 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα