arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Αίτημα από Κορεατική εταιρεία για εισαγωγή ελληνικών προϊόντων διατροφής: γαλακτοκομικά, αρτοποιήματα, ελιές, λάδι κ.α
connect 316638 1280 e1580713509626

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στη Σεούλ μας απέστειλε αίτημα της κορεατικής εταιρείας Daehan Flour Mills, μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της Κορέας στην παραγωγή και διανομή τροφίμων. Η εταιρεία θα αναπτύξει δραστηριότητα εισαγωγής διατροφικών προϊόντων, τα οποία προτίθενται να προωθήσουν στο ευρύ δίκτυο διανομής που ήδη διατηρούν. 

Κατηγορίες προϊόντων που ενδιαφέρουν κυρίως την εν λόγω εταιρεία είναι: τυρί, γιαούρτι,
αρτοποιήματα (snacks, παξιμάδια, crackers), ζαχαρώδη (μπισκότα, croissant), ελιές, ελαιόλαδο, αποξηραμένα φρούτα, είδη θαλασσινών σε κονσέρβες (όχι καπνιστά), ξηροί καρποί, αλείμματα, είδη μουστάρδας, αυγοτάραχο.

Προκειμένου να υπάρξει συστηματική ανταπόκριση στο συγκεκριμένο αίτημα, να αποσταλούν συγκεκριμένες προτάσεις προϊόντων σε μορφή αρχείων .pdf με περιεκτικές πληροφορίες του προϊόντος, που δεν θα ξεπερνούν την μια σελίδα, στις οποίες να περιλαμβάνονται και τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε εταιρείας (τηλέφωνο σταθερό και κινητό, αρμόδιος και e-mail).
Επί πολλών προϊόντων σκόπιμο είναι να γίνει προσπάθεια η παρουσίασή του να μην υπερβαίνει τις δυο σελίδες ανά εταιρεία.

Η κορεατική πλευρά θα έλθει κατόπιν σε απευθείας επαφή με ενδιαφερόμενους για να προσδιορίσει τον τρόπο έναρξης συνεργασίας.

Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για περαιτέρω πληροφόρηση με το Γραφείο ΟΕΥ Σεούλ (ecocom-seoul@mfa.gr, +82-27291397, κινητό +82-1091979706 (whatsup, viber). Καθώς η εταιρεία σκοπεύει να αναπτύξει τη δραστηριότητά της το αμέσως προσεχές διάστημα παρακαλούμε μας περιέλθει σχετική πληροφόρηση μέχρι 1η Μαρτίου 2023

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα