arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Σημαντικά και Χρήσιμα εργαλεία για τις Τουριστικές Επιχειρήσεις
turnover 3966586 1280 e1622615586801

Όλα τα βήματα για την αδειοδότηση των Τουριστικών επιχειρήσεων και επαγγελμάτων στο «Μίτος»

Mitos

mitos video bg 1 1
mitos
Στην ιστοσελίδα mitos.gov.gr και ειδικότερα στην κατηγορία Τουρισμός οι επιχειρήσεις μπορούν  να ενημερωθούν για όλα τα βήματα που απαιτούνται  για  την  αδειοδότηση των Τουριστικών επιχειρήσεων  και επαγγελμάτων . Πιο συγκεκριμένα μπορούν αντλήσουν πληροφορίες για το τι θα χρειαστούν , τις προϋποθέσεις το κόστος κλπ.

Τι είναι το “Μίτος”

Πρόκειται για ένα εργαλείο, τομή στη λειτουργία της αλληλεπίδρασης του πολίτη με το κράτος, καθώς ο τελευταίος θα γνωρίζει εκ των προτέρων τι ακριβώς απαιτείται προκειμένου να εξυπηρετηθεί, χωρίς γραφειοκρατία.

Στο «Μίτος» έχουν καταγραφεί οι διαδικασίες του Ελληνικού Δημοσίου, και παρέχει στους πολίτες και τους τελικούς χρήστες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις ισχύουσες διοικητικές διαδικασίες, τις αρμόδιες υπηρεσίες, την ισχύουσα νομοθεσία καθώς και τον χρόνο διεκπεραίωσης.

Το μητρώο απευθύνεται σε ιδιώτες, επαγγελματίες και στελέχη της δημόσιας διοίκησης, που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για τον τρόπο, χρόνο και κόστος υλοποίησης των διαδικασιών του δημόσιου τομέα.

Για να μπείτε στην κατηγορία τουρισμός πατήστε εδώ

Μητρώο διαπιστευμένων φορέων/ιδιωτών μηχανικών

mintour featured
mintour

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού οι επιχειρήσεις  Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων Διαμερισμάτων μπορούν  να ενημερωθούν για τις εταιρείες ή του ιδιώτες  μηχανικούς που πιστοποιούν τις κατηγορίες (κλειδιά ) των καταλυμάτων τους . Η προθεσμία κατάταξης των επιχειρήσεων αυτών λήγει στις 31.12.2023.

Για να μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού πατήστε εδώ

VisitGreece

app visit
app visit

Το VisitGreece App αποτελεί ένα σύγχρονο, χρηστικό εργαλείο για τους ταξιδιώτες της Ελλάδας, παρέχοντας χρήσιμες ταξιδιωτικές πληροφορίες, εύκολα σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα. Ταυτόχρονα αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο προβολής για τους επιχειρηματίες στην Ελλάδα και μάλιστα δωρεάν

Oι επιχειρήσεις προκειμένου να επωφεληθούν από την εξαιρετική ευκαιρία προβολής στην εφαρμογή, καλούνται να εγγραφούν στην εφαρμογή Visit Greece μέσω της ειδικής σελίδας που έχει σχεδιαστεί visitgreeceapp.com επιλέγοντας το πεδίο «Εγγραφή επιχειρήσεων». Η εφαρμογή παρέχει εκτός της εγγραφής, τη δυνατότητα επικαιροποίησης των πληροφοριών για την επιχείρησή, ανανέωσης του φωτογραφικού υλικού, ενώ οι επιχειρήσεις μπορούν να δημοσιεύουν ειδικές προσφορές και εμπειρίες για τους χρήστες της εφαρμογής. Όλη η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

Για τη Δωρεάν εγγραφή σας πατήστε εδώ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα