arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσιοι Διαγωνισμοί
diagonismos 1

Διαγωνισμός για την προμήθεια υγειονομικού υλικού (Εργαλεία χειρουργείου και Ιατρικά αναλώσιμα)

Διαγωνισμός για: ΠΟΕ (Πέραν Οικονομικής Επισκευής) Οχήματα άνω και κάτω των 3,5Τ, ΠΟΕ Συσσωρευτές, ΠΟΕ Ελαστικά Επίσωτρα, Απόβλητα Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), Σίδηρος, Ορείχαλκος, Χαλύβδινοι – Ορειχάλκινοι – Αλουμινένιοι Κενοί Κάλυκες και Διάφορα Μέταλλα, ΠΟΕ Άχρηστα Υλικά Υγειονομικού, Χρησιμοποιημένη Αντιπηκτική Διάλυση, Πρώτες Ύλες από Αεροσκάφος, Ανταλλακτικά Υποστήριξης Συστήματος «ΑΠΟΛΛΩΝ», ΠΟΕ Γραφομηχανές και Φωτοτυπικά Μηχανήματα,.

Ανακοινώνεται από τη Στρατιωτική Υπηρεσία ότι, θα διενεργηθεί Ανοιχτός Δημόσιος Ηλεκτρονικός Διαγωνισμός, για την προμήθεια Ειδών Ιματισμού για κάλυψη αναγκών Μαθητών/-τριών ΣΣΑΣ Ακαδημαϊκού Έτους 2023-24.
Κριτήριο κατακύρωσης θα αποτελέσει η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, που προσδιορίζεται βάσει της τιμής, κατά είδος. Η συμβατική υποχρέωση του προμηθευτή θα είναι διάρκειας έξι (6) μηνών , με ημερομηνία έναρξης την 15 Ιουλίου 2023.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών στο σύστημα, ορίζεται η Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023, ώρα 10:00 μμ.
Η Προκήρυξη του διαγωνισμού, αναρτήθηκε στο ΚΗΜΔΗΣ, με αριθμό ΑΔΑΜ: 23PROC012693451 Το πλήρες σώμα της Διακήρυξης αναρτήθηκε σε ηλεκτρονική μορφή (pdf) στη διαδικτυακή πύλη, www.promitheus.gov.gr του ΚΗΜΔΗΣ με Αριθμό ΑΔΑΜ : 23PROC012693451 και ΕΣΗΔΗΣ με συστημικό αριθμό: 193072. Σχετικές πληροφορίες θα διατίθενται από την ΜΕΡΥΠ/4 ο ΕΓ, στη διεύθυνση: Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΛΙΠΗΣ», Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ΒΣΤ 903, (ΤΚ 55133), τηλ.: 2310-025249,

e-mail: str-meryp-4o-eg_d@army.gr, καθημερινά πλην Σαββάτου – Κυριακής, μέχρι 14:00 Ω.

Ανάδειξη αναδόχου για την “αποκατάσταση του υπογείου χώρου του Ακτινολογικού – Φυσικοθεραπευτηρίου Τ.Ι.”,

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα