arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Γιάννης Τρουπής: «Κάθε χρονιά όταν οι θεσμοί, σε συλλογικό επίπεδο, παραλληλίζονται τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά»
ΦΩΤΟ A

29 – 30 Αυγούστου, Διήμερη γιορτή εμπορίου στην Τρίπολη

Για τις Λευκές Νύχτες στην Τρίπολη μίλησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής στην εκπομπή “Χαμηλή Πτήση” του τηλεοπτικού σταθμού Ionian TV.

O κ. Τρουπής ανέφερε ότι τα θεμέλια της γιορτής εμπορίου στην Τρίπολη, μπήκαν το 2017 με τον τίτλο “Shock Price” η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δικαιώνοντας την απόφαση των τότε διοργανωτών – φορέων: Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Τρίπολης, Επιμελητηρίου Αρκαδίας, Δήμου Τρίπολης, (ΟΕΒΕΑ), Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας, Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου τονίζοντας ότι «Κάθε χρονιά όταν οι θεσμοί, σε συλλογικό επίπεδο, παραλληλίζονται τα αποτελέσματα είναι πάντα θετικά» σημειώνοντας: «όταν τα χρήματα επενδύονται οι ανταποδοτικότητά τους είναι πολύπλευρη και πολλαπλάσια».

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αναφέρθηκε και στις επόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου για το «Tripolis Street Food Festival» και την παρουσίαση βιβλίου «Τρίπολη, 1830 – 2000: «Νοσταλγία για την όμορφη πόλη που είχαμε» που αφορά, μεταξύ άλλων και στην παρουσίαση παλιών επιχειρήσεων, θέλοντας να ανατρέξουμε σε μνήμες που είχαν δώσει ζωή στην περιοχή.

Δείτε τη συνέντευξη

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα