arcadianet espa
Enterprise Europe Network
“Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα χρηματοδότησης της ΕΕ για το περιβάλλον στην Ελλάδα – Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για την Κυκλική Οικονομία”
idea 3310390 1280 e1611219912549

To Επιμελητήριο Αρκαδίας, εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σας ενημερώνει για το διαδικτυακό συνέδριο με θέμα “Βρείτε το δικό σας πρόγραμμα χρηματοδότησης της ΕΕ για το περιβάλλον στην  Ελλάδα – Χρηματοδοτικές Ευκαιρίες για την Κυκλική Οικονομία“.

Στόχος του συνεδρίου είναι να ενημερώσει την Βιομηχανία, τις Περιφερειακές Αρχές, τους Δήμους, τον ακαδημαϊκό κι ερευνητικό κόσμο, τις ΜμΕ, την Κοινωνία των Πολιτών (οργανώσεις καταναλωτών, κοινωνικές επιχειρήσεις, κ.ά.), καθώς κι οποιονδήποτε άλλο ενδιαφερόμενο φορέα, σχετικά με τις δυνατότητες χρηματοδότησης και υποστήριξης της ΕΕ στον τομέα του περιβάλλοντος κι ειδικότερα για τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που αφορούν στην Κυκλική Οικονομία.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στο Πρόγραμμα LIFE, το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και το Ταμείο Συνοχής.

Βρείτε εδώ:  Find your EU Funding Programme for the Environment, Greece – Financing opportunities for the Circular Economy  περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο.

O σύνδεσμος για την εγγραφή βρίσκεται εδώ: Webinar Registration – Zoom

Στιγμιότυπο οθόνης 2023 10 16 113323
Στιγμιότυπο οθόνης 2023 10 16 113323
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα