arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Δημόσιοι Διαγωνισμοί
diagonismos 1

Η ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/3γ προκηρύσσει σύμφωνα με το (δ) σχετικό, διαγωνισμό σύναψης και εκτέλεσης σύμβασης, για το πρόγραμμα στρατιωτικού εξοπλισμού, «προμήθεια κηροζινοφόρου οχήματος έως 5.000 λίτρων».

Διενέργεια Πλειοδοτικού Διαγωνισμού με κλειστές προσφορές, για την παραχώρηση με ανταποδοτικό όφελος (αντάλλαγμα) μη αξιοποιήσιμου και καταστρεπτέου ή ανακυκλώσιμου υλικού από την Ελληνική Αστυνομία.

Η ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/5β προκηρύσσει σύμφωνα με το (β) σχετικό, ηλεκτρονικό, ανοικτό, δημόσιο διαγωνισμό για τη σύναψη Συμφωνίας – Πλαίσιο (Σ-Π) 4ετούς διάρκειας για την προμήθεια φαρμακευτικών προϊόντων (εμβόλια μηνιγγίτιδας), με σκοπό την κάλυψη αναγκών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ.

Ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό κάτω των ορίων, για την «Προμήθεια φορητών επιτραπέζιων μικροϋπολογιστών για τις ανάγκες της Κεντρικής Υπηρεσίας, αρμοδιότητας της 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας και Θράκης»

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο της Απευθείας Ανάθεσης του άρθρου 118 του ν.4412/2016 για την «Προμήθεια σκευών Εστίασης»

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο της Απευθείας Ανάθεσης του άρθρου 118 του ν.4412/2016 για την
«Ετήσια Συντήρηση Μηχανήματος Επεξεργασίας των Οργανικών Απορριμάτων του Νοσοκομείου»

Πρόσκληση υποβολής προσφοράς στο πλαίσιο της Απευθείας Ανάθεσης του άρθρου 118 του ν.4412/2016 για την
«Παροχή Υπηρεσιών απόφραξης και Καθαρισμού λιποσυλλεκτών για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών».

H ΑΣΔΥΣ/ΔΠΜ/5α προκηρύσσει σύμφωνα με το (β) σχετικό, 1ο επαναληπτικό, ηλεκτρονικό, ανοικτό, δημόσιο διαγωνισμό για τη σύναψη Συμφωνίας – Πλαίσιο (Σ-Π) 4ετούς διάρκειας για παροχή υπηρεσιών τραπεζοκομίας – πλύσης σκευών εστιατορίων – μαγειρείων στρατιωτικών σχολών Ν. Αττικής (ΣΝΔ, ΣΜΥΝ).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα