arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Γιάννης Τρουπής στο Best TV: “Καταδικαστέα η φοροδιαφυγή. Δίκαιη και όχι Αυθαίρετη Φορολογία για όλους” 
Στιγμιότυπο οθόνης 2023 11 27 141314

Για την παρέμβαση και τη σειρά προτάσεων, που έκανε το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠΕΣΠ) προς τον κ. Χατζηδάκη, για τα νέα φορολογικά μέτρα, που πλήττουν τους ελεύθερους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μίλησε ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» του Best Tv και στη Δημοσιογράφο Δέσποινα Ηλιοπούλου.

Ο Επιμελητηριακός θεσμός είναι υπέρ της πάταξης της φοροδιαφυγής αναφέρει στη διάρκεια της συνέντευξης και τονίζει ότι το επίμαχο νομοσχέδιο δεν αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους φοροφυγάδες «Έχουμε δει κατά καιρούς, σε λίστες που αναρτώνται, ότι τους μεγαλοοφειλέτες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες δεν τους αγγίζει κανένα νομοσχέδιο για φοροδιαφυγή και από την άλλη δεν έχουμε δει ποτέ να επιβραβεύονται οι σωστοί επιχειρηματίες.  

Ο κ. Τρουπής ανέφερε ότι θα πρέπει όλες οι επιχειρήσεις, ακόμα και εκείνες που κάποτε «κοκκίνησαν» αλλά τώρα είναι υγιής,  να έχουν πρόσβαση στις τράπεζες, ώστε να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα, που βγαίνουν κατά καιρούς, με τη βοήθεια του τραπεζικού συστήματος, ζητά ο Πρόεδρος του ΠΕΣΠ και του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Κλείνοντας ο κ. Τρουπής ελπίζει πως μετά από παρεμβάσεις που έγιναν από Επιμελητήρια, Συλλόγους και αρμόδιους επαγγελματικούς φορείς η κυβέρνηση θα σκύψει στο πρόβλημα και θα βελτιώσει την κατάσταση αναθεωρώντας κάποια μέτρα.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Γιάννη Τρουπή παρακάτω.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα