arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Γιάννης Τρουπής στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5: “Τα προγράμματα απολιγνιτοποίησης θα έπρεπε να είναι πιο fast track”
troupis3 2 e1578571374380

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και την εκπομπή “Στον αέρα δυο-δυο” μίλησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής. “Φροντίσαμε σαν Επιμελητήριο – σε συνεργασία και με άλλα Επιμελητήρια της Βόρειας Ελλάδας – να συμπεριληφθούν όσο περισσότεροι ΚΑΔ για να μην αποκλειστεί κανένας επιχειρηματίας και το καταφέραμε. Τώρα βγήκε η πρόσκληση και είδαμε ότι υπάρχουν απαιτήσεις στις οποίες δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν πολλά μέλη μας και έτσι θα υπάρξει χαμηλή απορροφητικότητα. Μιλήσαμε με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Μιχόπουλο και με τον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης και κάποιους επιχειρηματίες και κάναμε μια επιστολή προς τους αρμόδιους, αναφορικά με το τι μπορεί να διορθωθεί. Αναμένουμε απάντηση”, ανέφερε αρχικά ο κ.Τρουπής, μιλώντας για τα προγράμματα της απολιγνιτοποίησης, τα οποία όπως τόνισε θα έπρεπε να είναι πιο fast trαck.

Παράλληλα τόνισε, πως θα ζητηθεί παράταση του προγράμματος για να προλάβουν να ετοιμαστούν ακόμα περισσότεροι ενδιαφερόμενοι, ενώ θα γίνουν και ενημερωτικά σεμινάρια.

Στην συνέχεια αναφερόμενος στο μετεωρολογικό σταθμό που εγκαταστάθηκε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, τόνισε πως οι πρώτες μετρήσεις αναφορικά με την ποιότητα του αέρα στην πόλη μας δεν είναι καλές, αλλά δεν μπορεί να υπάρξει ακόμα ένα ασφαλές συμπέρασμα, καθώς μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός (οι μετρήσεις εκείνης της ημέρας, λόγω καμινάδων και τζακιών – πρέπει να γίνουν και άλλες μετρήσεις τις επόμενες εβδομάδες για να καταγραφεί μια πιο πλήρης εικόνα). Τέλος μίλησε για την Peloponnisos expo (10-14 Απριλίου), τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως ήδη έχει καλυφθεί το 1/3 των περιπτέρων. “Επειδή τα ενοίκια λόγω των ανατιμήσεων της αγοράς είναι μεγαλύτερα φέτος, την διαφορά – σε σχέση με τα προηγούμενα – θα την καλύψει για τα μέλη του το Επιμελητήριο”, δήλωσε.

Συνέντευξη Προέδρου

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα