arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Στήριξη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου
ΦΩΤΟ (2)

Στην εκδήλωση, για την έκθεση ξενόγλωσσου βιβλίου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αρκαδίας, την Κυριακή 31 Μαρτίου στην Τρίπολη.

Κατά τις συνομιλίες του με την Πρόεδρο κ. Βούλα Κλημέντζου και τα μέλη του συλλόγου ο κ. Τρουπής υπογράμμισε τη διαρκή στήριξη του Επιμελητηρίου, στον ίδιο τον σύλλογο αλλά και σε όλους τους  συλλόγους της Αρκαδίας, με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας και την προώθηση στην Πολιτεία όλων των ζητημάτων που απασχολούν τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δήλωσε δε τη στήριξη του Επιμελητηρίου, με κάθε δυνατό τρόπο, στον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αρκαδίας και αναφέρθηκε σε δράσεις που μπορούν να αναλάβουν για την ανάπτυξη και επιμόρφωση των Αρκαδικών Επιχειρήσεων.

Ευχαριστίες Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος Γιάννης Τρουπής συγχαίρει τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αρκαδίας για την άρτια διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας βρίσκεται πάντα δίπλα σε εγχειρήματα και πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν την προαγωγή της γνώσης και ταυτόχρονα προβάλλουν τη δυναμική συγκεκριμένων τομέων της οικονομίας μας και της επιχειρηματικότητας μας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα