arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Πρόσκληση σε Διαβούλευση
laptop ge54b34197 1280 e1642405957940

Σε συνέχεια της ΑΔΣ για την εκκίνηση των διαδικασιών διαβούλευσης και σύνταξης Στρατηγικής ΟΧΕ/ΒΑΑ του Δήμου Τρίπολης, στο πλαίσιο του ΕΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ  2021-2027,  

ο Δήμος Τρίπολης, διοργανώνει ηλεκτρονική Διαβούλευση στην σελίδα του Δήμου https://www.tripolis.gr  και ειδικότερα στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση :       https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdZQcFaDl2g30bVMjV3eeyr_O52f49tMveAObjNxDGLSBExZA/viewform  για την συμμετοχή φορέων και πολιτών.

Η παρούσα διαδικασία Διαβούλευσης αφορά στη συμβολή των πολιτών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων για την προετοιμασία της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) στο Δήμο Τρίπολης.

Οι ΣΒΑΑ αποτελούν ένα εργαλείο χωρικής ανάπτυξης μέσω του οποίου είναι δυνατό να εφαρμοστούν βιώσιμες αναπτυξιακές στρατηγικές στις αστικές περιοχές.


Η περιοχή παρέμβασης αφορά στο σύνολο του Δήμου Τρίπολης. Η διαβούλευση αποτελεί ένα κρίσιμο στάδιο για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η περιοχή. Τα συμπεράσματα αυτά θα αξιοποιηθούν για τη χάραξη της καταλληλότερης Στρατηγικής για το Δήμο Τρίπολης.


Με το παρόν ερωτηματολόγιο καλούνται κάτοικοι, φορείς, επιχειρήσεις, να καταθέσουν την συμβολή τους, σε μια σειρά από αναπτυξιακά ζητήματα, η οποία καθίσταται απαραίτητη και πολύτιμη για τη διαμόρφωση μιας ισχυρής εταιρικής σχέσης κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ΣΒΑΑ Δήμου Τρίπολης.
Για πληροφορίες σχετικά μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω τηλέφωνο τις ώρες 10:00 – 14:00 Αικατερίνη Σιάμπου, Δ/ντρια Προγραμματισμού Δήμου Τρίπολης τηλ.: 2713600458 και στο email: katerina_siampou@hotmail.com

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα