arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεση Βιομηχανίας και Τεχνολογιών Υποδημάτων. Δωρεάν τα έξοδα διαμονής
exchibition

Κατά τις ημερομηνίες 1-4  Μάϊου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση AYSAF 2024- ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ από την Ένωση Εξαγωγέων Κλωστοϋφαντουργίας και Βιοτεχνιών Istanbul στην Istanbul – Türkiye με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα βιομηχανίας και τεχνολογιών υποδημάτων. Η AYSAF προσφέρει μια ιδανική πλατφόρμα για τον κλάδο για την κάλυψη των αναγκών σε συστήματα σόλας υποδημάτων, δέρμα, τεχνητό δέρμα, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, μεταλλικά και πλαστικά αξεσουάρ, κόλλες, μηχανήματα, εξοπλισμό και τεχνολογίες παραγωγής.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (30 Απριλίου-3  Μάϊου 2024) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο . Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (30 Απριλίου–3  Μάϊου 2024) σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 30 Απριλίου–3  Μάϊου 2024 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Aysaf Footwear Materials Components Leather and Technologies – Aysaf Ayakkabı Yan Sanayi Fuarı (aysafexpo.com)

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο: 210- 72 22 196 . Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τις 20.04.2024

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα