arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση «AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2024» Δωρεάν τα έξοδα διαμονής
exhibitor

Μεταξύ των ημερομηνιών 23-26 Μάϊου 2024 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2024 στην Κωνσταντινούπολη/Τουρκία. Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Messe Frankfurtυπό την αιγίδα του Υπουργείου Εμπορίας της Τουρκίας.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας: εξοπλισμού, ανταλλακτικών, αξεσουάρ, επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων κ.α.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (2225 Μαίου 2024) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (2225 Μαίου 2024) σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των (22-25 Μαίου 2024) (διαμονή 3 νυχτών).  Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από την Πρεσβεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα :

Automechanika Istanbul – Turkey’s Leading International Trade Fair for the Automotive Industry (messefrankfurt.com)

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να την αποστείλουν το αργότερο μέχρι τις 08/05/2024 στο e-mail  athens@trade.gov.tr   

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 72 22 196 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα