arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικός Οδηγός του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC) για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο
CHA000008

Ο επιχειρηματικός Οδηγός του ΔΕΕ (Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου) για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο αντλεί την έμπνευση του από τον Οδηγό για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο του Βελγίου, ο οποίος αποτελεί πρωτοβουλία του ΔΕΕ Βελγίου (ICC Belgium) και της Ένωσης Βελγικών Επιχειρήσεων (VBO-FEB), της EY Βελγίου (EY Belgium) και της Microsoft Βελγίου μαζί με το Βέλγικο Κέντρο Αριστείας για την αντιμετώπιση του Κυβερνοεγκλήματος (B-CCENTRE) και το Βέλγικο Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Belgium).

Ο εν λόγω Οδηγός είχε θετική απήχηση στο Βέλγιο. Ως εκ τούτου, προτάθηκε στην Επιτροπή Ψηφιακής Οικονομίας του ΔΕΕ ως ένα πρότυπο, το οποίο θα μπορούσε να υιοθετηθεί με σκοπό να αποτελέσει έναν παγκόσμιο πόρο με την έγκριση των εμπλεκομένων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Το ΔΕΕ αναγνωρίζει την πολύτιμη συμβολή όσων ενεπλάκησαν στην προετοιμασία και δημιουργία του Βέλγικου Οδηγού, καθώς και των μελών της Ειδικής Ομάδας για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο του ΔΕΕ που προχώρησε στη δημιουργία του παρόντος παγκόσμιου Οδηγού.

Για να κατεβάσετε τον οδηγό πατήστε εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα