Διεθνής Έκθεση «BEAUTY EURASIA»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10/03/2016 / ΩΡΑ: 10:00 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Μεταξύ των ημερομηνιών 21-23 Απριλίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση «BEAUTY EURASIA» από την εταιρία PLATFORM FUARCILIK στην Τουρκία- ISTANBUL EXHIBITION CENTER με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς: Αρώματα, Αποσμητικά, Καλλυντικά προϊόντα, Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας, Επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών, Προϊόντα περιποίησης νυχιών και ομορφιάς, Διατροφικά (φυσικά) προϊόντα, Αξεσουάρ ομορφιάς.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (19- 22 Απριλίου 2016) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης, το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (19- 22 Απριλίου 2016) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους. Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία .

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
http://www.beautyeurasia.com/

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση) και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 11 Απριλίου2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail: atina@economy.gov.tr