4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας – Τοπικών Προϊόντων και Τουριστικής Προβολής

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 07/09/2016 / ΩΡΑ: 15:30 / ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΕΚΘΕΣΕΙΣ, ΝΕΑ

Η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας (27/9/2016 – 3/10/2016) είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη έκθεση και διοργανώνεται στον Εκθεσιακό χώρο της Άρτας, στο χώρο που το ίδιο διάστημα γίνεται η εμποροπανήγυρη, από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.

Ώρες λειτουργίας: 10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 έως 22.30μ.μ.
Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 70.000, γεγονός που προσφέρει τεράστια επισκεψιμότητα στην έκθεση.
Όραμά μας είναι η έκθεση να αποτελέσει πανελλήνιο σημείο αναφοράς και για αυτό θα χρησιμοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής.
Η προώθηση της έκθεσης γίνεται χρησιμοποιώντας όλα τα παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα μαζικής επικοινωνίας όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, καταχωρήσεις σε τύπο και ειδικά περιοδικά, διαδίκτυο, ειδική αρθογραφία.
Μέλημα μας είναι, η Έκθεση να επικεντρωθεί, στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, των τοπικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής.

Πληροφορίες για την έκθεση: 26810-78840

Αναλυτικά η πρόσκληση και ο κανονισμός, εδώ.

Η κάτοψη εδώ.