arcadianet espa
Enterprise Europe Network
7η Διεθνής έκθεση χημικής βιομηχανίας
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 10-12 Νοεμβρίου 2016 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση TURKCEM CHEM SHOW EURASIA από την εταιρεία “Artkim Fairs Inc” στην Κωνσταντινούπολη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Συνδέσμου Εξαγωγέων Μετάλλου και Ορυκτού.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς της χημικής βιομηχανίας.

Παράλληλα με την έκθεση το Υπουργείο Οικονομικών της Τουρκίας θα πραγματοποιήσει μία ειδική διοργάνωση μεταξύ των ημερομηνιών  08-11 Νοεμβρίου  2016, το οποίο θα περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο και Β2Β συναντήσεις. Παρακάτω θα βρείτε τις λεπτομέρειες τις σχετικής διοργάνωσης:

Κατά τις ημερομηνίες της διοργάνωσης 08-11 Νοεμβρίου 2016 το Υπουργείο Οικονομικών θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από την κάθε εταιρεία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο αναφερόμενο πρόγραμμα στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 08-11 Νοεμβρίου 2016 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφορετικές ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 Οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο και όχι από το Γραφείο της Πρεσβείας. Παρακαλούνται οι εταιρείες που θα κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από το Υπουργείο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.chemshoweurasia.com/

 Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση (πατήστε εδώ για να την κατεβάσετε) και να τη στείλετε το αργότερο μέχρι τις 01.11.2016 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα