arcadianet espa
Enterprise Europe Network
GRIECHELAND FESTIVAL 2017
exchibition

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μέσω της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» πρόκειται να συμμετάσχει στο «GRIECHELAND FESTIVAL 2017»,  που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ στη Γερμανία από 30 Μαρτίου 2017 έως 2 Απριλίου 2017,  στο πλαίσιο του Υποέργου 6 της Πράξης «Προβολή Περιφέρειας Πελοποννήσου», όπως έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 -2020» με κωδικό ΟΠΣ 5000999.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντίσελντορφ και θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντίσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης.

Το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να παρουσιάσει την Ελληνική ταυτότητα και τον ελληνικό πολιτισμό, τονώνοντας το ελληνικό επιχειρείν και ανοίγοντας νέους εμπορικούς διαύλους τόσο για τους έλληνες εκθέτες, όσο και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Η επισκεψιμότητα αναμένεται να είναι μεγάλη και θα δοθεί η δυνατότητα στους εκθέτες προώθησης και καλύτερης γνωριμίας των προϊόντων τους με το γερμανικό κοινό και τους Έλληνες ομογενείς. Παράλληλα οι χιλιάδες των επισκεπτών θα μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους τουριστικούς προορισμούς που θα προβληθούν για να αποτελέσουν την επιλογή τους για τις επόμενες διακοπές.

Δείτε τις προσκλήσεις και την αίτηση συμμετοχής εδώ:

151_9-3-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ GRIECHELAND FESTIVAL

152_9-3-2017 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ GRIECHELAND FESTIVAL

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα