arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ «ΑΓΑΠΗΝΩΡ» ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΔΡΑΣΕΩΝ
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για 10.000 δικαιούχους
Τη Δευτέρα 27 Μαρτίου στις 10.00 το πρωί ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση και κατάρτιση του ΟΑΕΔ, που αφορά 10.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης.
Δικαιούχοι της «επιταγής επανένταξης στην αγορά» του ΟΑΕΔ είναι οι άνεργοι τακτικής επιδότησης και οι δικαιούχοι επιδόματος μακροχρονίως ανέργων, οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν εφόσον αποφασίσουν να μετατρέψουν το επίδομα ανεργίας τους σε «επιταγή επανένταξης» στην αγορά εργασίας.
Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες της ανακοίνωσης εδώ.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.
Εδώ όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης.

ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ
Νέο αυτοματοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικών διασταυρώσεων των τραπεζικών λογαριασμών των φορολογουμένων και των φορολογικών τους δηλώσεων το οποίο μπορεί να εντοπίζει αδήλωτα εισοδήματα με διαδικασίες εξπρές θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Οικονομικών, ενισχύοντας σημαντικά το οπλοστάσιο του στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής. Το νέο σύστημα θα αξιοποιηθεί καταρχήν για τον έλεγχο των 1.270.000 φορολογουμένων που περιλαμβάνονται σε διάφορες λίστες καταθετών που έχει στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης για τη λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη
Την στήριξη ζητούν με επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους Αρκάδες επαγγελματίες στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας για τη Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.
Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα