arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την παροχή υπηρεσιών για την μεταφορά – μετεγκατάσταση των μονάδων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.)
diagonismos

Η  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ανακοινώνει τη διενέργεια  ηλεκτρονικού ανοιχτού Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, για την ανάδειξη αναδόχου  παροχής υπηρεσιών για την μεταφορά – μετεγκατάσταση των μονάδων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) εντός του νομού Αττικής.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών :  23/04/2018 και ώρα 00:00

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών :03/05/2018 και ώρα 17:00

Χρονική διάρκεια ισχύος προσφορών : Έξι μήνες από την επομένη της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των προσφορών.

Προϋπολογισμός : € 620.000,00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Γλώσσα : Ελληνική

Εγγυήσεις : Εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού ίσο με το 2% της προϋπολογισθείσας δαπάνης χωρίς ΦΠΑ.

Με την υπογραφή της Σύμβασης θα κατατεθεί εγγύηση καλής εκτέλεσης, ποσού ίσο με το 5% του συμβατικού τιμήματος χωρίς ΦΠΑ.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που περιλαμβάνονται στο άρθρο 25 του           Ν. 4412/16, λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 19 του ιδίου νόμου.

Τρόπος πληρωμής : Με την εξόφληση του 100% της συμβατικής αξίας μετά την οριστική παραλαβή των υλικών ή της υπηρεσίας.

Το τεύχος της Διακήρυξης διατίθεται μέσα από την ιστοσελίδα της Αναθέτουσας Αρχής (ΥΠΑ), στις διευθύνσεις www.ypa.gr ή www.hcaa.gr, στο πεδίο «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ», όπου δημοσιεύονται και τυχόν ανακοινώσεις ή τροποποιήσεις που αφορούν τη Διακήρυξη μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού, στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr, του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ (στο πεδίο «Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί» A/A Συστήματος: 56807), ενώ δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ http://diavgeia.gov.gr.    (ΑΔΑ:Ω64Δ465ΧΘΞ-Δ6Η)

Πληροφορίες θα δίνονται από την Δ/νση Οικονομικού και Εφοδιασμού, Τμήμα Προμηθειών, καθημερινά και ώρα 09.00-14.00, τηλ. 210 8916263 (Δ. Οικονόμου).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα