arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματική συνάντηση με επιχειρήσεις από την Βοσνία – Ερζεγοβίνη
business4

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ο Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, διοργανώνει επιχειρηματική συνάντηση με επιχειρήσεις από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη στην Αθήνα, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην Ελλάδα και το Επιμελητήριο Εξωτερικού Εμπορίου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.

Κατά τη συνάντηση θα διενεργηθούν στοχευμένες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των ελληνικών και των επιχειρήσεων από την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Για τη διευκόλυνσή σας, παρακαλούμε όπως βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης (πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε) , ενημερωτικό σημείωμα για την αγορά (πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε), καθώς και τη λίστα με τις συμμετοχές από την πλευρά της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε) .

Εφόσον ενδιαφέρεσθε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε το όνομα του εκπροσώπου της εταιρείας με τα στοιχεία επικοινωνίας του, καθώς και τις εταιρείες με τις οποίες ενδιαφέρεστε να συναντηθείτε, μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου 2016 (κα Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων Τ. 211 5006 121, Ε. vmakrigianni@sev.org.gr).

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα