arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια μολύβδου
diagonismos

Ανακοινώνεται ότι την 02 Ιουλ 18 και ώρα 10:00, θα διεξαχθεί Συνοπτικός Μειοδοτικός ∆ιαγωνισµός µε αριθµό Π2/2018, µε σφραγισµένες προσφορές, στο Γραφείο Προµηθειών του 316 ΣΠΤΧ, (Στρ/δο «Μ.Βόγδου»), στους Τοξότες Ξάνθης, για την προµήθεια µολύβδου.
Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν µέρος στο διαγωνισµό, να συµπληρώσουν σε σφραγισµένο φάκελο που θα αναγράφει την λέξη
«ΠΡΟΣΦΟΡΑ», τον τίτλο της υπηρεσίας που διενεργεί τον διαγωνισµό, τον αριθµό της διακήρυξης, την ηµεροµηνία διενέργειας και τα στοιχεία τους, ο οποίος θα περιέχει τα καθοριζόµενα στην παρούσα διακήρυξη και να τον παραδώσουν στο
πρωτόκολλο του 316 ΣΠΤΧ µέχρι την 02 Ιουλ 18 και ώρα 10:00.

Παραλαβή τεύχους διακήρυξης µε τα Παραρτήµατα, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο µέρος αυτής, από το 316 ΣΠΤΧ/4ο ΓΡ. Πληροφορίες στο τηλ. 25410-34925. Χειριστής θέµατος ο Ανθστής (ΤΧ) Τσακουρίδης Νικόλαος

Προσφορές που θα κατατίθενται µετά από την παραπάνω ηµεροµηνία  και ώρα, είναι εκπρόθεσµες και θα επιστρέφονται χωρίς να αποσφραγισθούν.
Εφόσον ζητηθούν από τους ενδιαφερόµενους προµηθευτές, συµπληρωµατικές πληροφορίες, σχετικές µε τα έγγραφα του διαγωνισµού, αυτές παρέχονται το αργότερο τέσσερεις (4) εργάσιµες ηµέρες, πριν από την ηµεροµηνία που έχει ορισθεί για την υποβολή των προσφορών, µε την διαδικασία που καθορίζεται στους Γενικούς όρους.
Αντιπροσφορές δεν γίνονται δεκτές.
Η παρούσα εξαιρείται της ανάρτησης στο διαδίκτυο διότι, σύµφωνα µε την παράγραφο 4 του άρθρου 2 Ν.3861/2010, περί ανάρτησης στο πρόγραµµα «∆ιαύγεια», περιλαµβάνει στοιχεία που αφορούν στην οργάνωση, διάταξη και σύνθεση µονάδων του ΓΕΣ και οποιαδήποτε δηµοσίευση µπορεί να προκαλέσει βλάβη στην εθνική άµυνα και ασφάλεια της χώρας.
Η Κεντρική Ένωση Επιµελητηρίων Ελλάδος και τα επιµελητήρια, παρακαλούνται για την κοινοποίηση του ∆ιαγωνισµού σε όλα τα µέλη της, µε σκοπό την µεγαλύτερη δυνατή συµµετοχή.

316 ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ, 4ο ΓΡΑΦΕΙΟ
Πίνακας Αποδεκτών Τηλέφ : 25410-34925

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα