arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Έκθεση Great Exports and Trade
exchibition

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  διοργανώνει τη διεθνή έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή,  TOURNATUR 2018,  από 31 Αυγούστου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Dusseldorf.

Προφίλ έκθεσης

Η Δ.Ε. TOUR NATUR προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και υπηρεσίες εναλλακτικού τουρισμού. Η διοργάνωση του 2017  πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία με 43.637 επισκέπτες και  265 εκθέτες και brands από  όλο τον κόσμο, οι οποίοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τα μεγέθη της επισκεψιμότητας αλλά και το επίπεδο των ενδιαφερομένων.
Παράλληλα με την Δ.Ε. SALON CARAVAN, οι δύο εκθέσεις προσελκύουν πάνω από 200.000 επισκέπτες και αποτελούν ένα διαδραστικό γεγονός που παρουσιάζεται με τον καλύτερο.
Θέματα που προβάλλονται 
Τα θέματα που παρουσιάζονται είναι διακοπές αναψυχής με τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα, κάμπινγκ, ιδέες και προτάσεις για πεζοπορία, hiking, trekking αλλά και ποικιλίας δραστηριοτήτων στη φύση. Συγχρόνως, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ταξίδια σε διαφορετικούς εναλλακτικούς προορισμούς για να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.
Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής εδώ
Κατεβάστε τον Κανονισμό Συμμετοχής  εδώ
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα