arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διαγωνισμός για την προμήθεια νωπών πουλερικών και κρεάτων
diagonismos

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ NΩΠΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ – ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑ∆ΩΝ – ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (ΛΕΣΧΕΣ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΤΗΡΙΟ) ΤΗΣ 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ Ε∆ΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ
∆ΗΜΟΥΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ, ΠΩΓΩΝΙΟΥ, ΚΟΝΙΤΣΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΑΣ

Προκήρυξη υπ’ αριθ. 01/2019
1. Αναθέτουσα αρχή: 8 ΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ.
2. Είδος ∆ιαγωνισµού : Ανοιχτός ∆ιαγωνισµός σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
3. Αντικείµενο του ∆ιαγωνισµού: Προµήθεια νωπών κρεάτων – πουλερικών και παρασκευασµάτων αυτών για τις ανάγκες των Μονάδων – Υπηρεσιών (Λέσχες, Στρατιωτικό Πρατήριο) της 8 Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ που εδρεύουν στους ∆ήµους Ιωαννιτών, Πωγωνίου, Κόνιτσας, Φιλιατών και Άρτας.
4. Συνολική εκτιµώµενη αξία: Οι ποσότητες των συγκεκριµένων ειδών δεν δύναται να υπολογιστούν µε ακρίβεια καθόσον εξαρτώνται από λόγους µη δυνάµενους να προβλεφθούν µελλοντικά όπως ζήτηση προϊόντων, επάνδρωση – ανάγκες Μονάδων κλπ. Η εκτιµώµενη δαπάνη χωρίς Φ.Π.Α. θα ανέρχεται σε εκατόν πενήντα δύο χιλιάδες τετρακόσια είκοσι ευρώ (152.420,00 €).

5. ∆ιεύθυνση για παροχή πληροφοριών, τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από τη 8 Μ/Π ΤΑΞ, Πλατεία Ανδρέα Παπανδρέου, Ιωάννινα ΤΚ 45221, e-mail: str-viiimp@army.gr
6. Χρονικές προθεσµίες του διαγωνισµού : α. Ο διαγωνισµός θα πραγµατοποιηθεί µε χρήση της πλατφόρµας του Εθνικού Συστήµατος Ηλεκτρονικών ∆ηµοσίων Συµβάσεων (ΕΣΗ∆ΗΣ), µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr.
β. Το πλήρες σώµα της διακήρυξης του διαγωνισµού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική (pdf) µορφή στην διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗ∆ΗΣ.
γ. Ως καταληκτική ηµεροµηνία υποβολής των προσφορών στη ∆ιαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗ∆ΗΣ, ορίζεται η 03 Μαρ 2019, ηµέρα Κυριακή. Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ηµεροµηνίας και ώρας, δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστηµα. Ο χρόνος υποβολής της προσφοράς και οποιαδήποτε ηλεκτρονική επικοινωνία µέσω του συστήµατος, βεβαιώνεται αυτόµατα από το σύστηµα µε υπηρεσίες χρονοσήµανσης. Λοιπές ηµεροµηνίες σχετικές µε τη διαδικασία του διαγωνισµού, θα γνωστοποιούνται αυτόµατα, µέσω του συστήµατος της ΕΣΗ∆ΗΣ.

δ. Ως ηµεροµηνία διεξαγωγής της 1ης Φάσης του διαγωνισµού (Αποσφράγιση ∆ικαιολογητικών Συµµετοχής – Τεχνικής Προσφοράς) ορίζεται η 07 Μαρ 19 και ώρα 09:00.
ε. Σε περίπτωση τεχνικής αδυναµίας λειτουργίας του ΕΣΗ∆ΗΣ, ή άλλου ανυπέρβλητου κωλύµατος, οφειλόµενου σε γεγονότα µη δυνάµενα να προβλεφθούν, κατόπιν σχετικής πιστοποίησης από το Υπουργείο Οικονοµίας, Ανάπτυξης και Τουρισµού, η Ταξιαρχία θα προχωρήσει σε µετάθεση κάθε δηµοσιευµένης πράξης της, καταρχάς για διάστηµα 7 ηµερολογιακών ηµερών και
σε υπέρβαση του υπόψη κωλύµατος, µε νεότερη απόφαση, ανηρτηµένη στο ΕΣΗ∆ΗΣ.
7. Κριτήριο κατακύρωσης: Η πλέον συµφέρουσα από οικονοµική άποψη προσφορά η οποία προσδιορίζεται µόνο βάσει τιµής σε κάθε είδος ξεχωριστά.

8. Η συµβατική υποχρέωση του προµηθευτή θα είναι διάρκειας 1 έτους, µε δικαίωµα παράτασης της ισχύος της σύµβασης για 1 επιπλέον εξάµηνο, µονοµερώς από την Υπηρεσία µε τους ίδιους όρους και τιµές.
9. Τα έξοδα δηµοσίευσης θα βαρύνουν την Στρατιωτική Υπηρεσία.
10. Οι συµµετέχοντες στο διαγωνισµό είναι υποχρεωµένοι να προσκοµίσουν µε την προσφορά τους και εγγυητική επιστολή συµµετοχής στο διαγωνισµό ύψους 3.048 €, ενώ ο µειοδότης για υπογραφή της σχετικής σύµβασης οφείλει να προσκοµίσει στην 8 Μ/Π ΤΑΞ εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης της σύµβασης ύψους 7.621 €. Αναλυτικά η τµηµατική κατάτµηση των εγγυήσεων συµµετοχής/καλής εκτέλεσης της σύµβασης, όπως στο πλήρες κείµενο της ∆ιακήρυξης.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα