arcadianet espa
Enterprise Europe Network
ASIA FRUIT LOGISTICA ON 2020 – 40% έκπτωση στους εκθέτες
imats 450959 1280 e1589957399903

Tην απόφαση να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά διαδικτυακά η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, ASIA FRUIT LOGISTICA, χωρίς να αλλάζει η ημερομηνία διεξαγωγής της, στις 18. – 20.11.2020, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα.

Η ψηφιακή πλέον έκθεση για την προώθηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών για επαγγελματίες μετονομάστηκε σε ASIA FRUIT LOGISTICA ΟΝ και θα παρέχει σε εκθέτες και επισκέπτες της μία ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης. Ενώ, όσες εταιρείες – εκθέτες επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουν webinars ή παρουσιάσεις πάνω στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

To Διεθνές Συνέδριο Φρούτων και Λαχανικών για επαγγελματίες, ASIAFRUIT CONGRESS, θα ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο διεξαγωγής, μια μέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, στις 17 Νοεμβρίου, το οποίο μετονομάζεται σε ASIAFRUIT CONGRESS ON και απευθύνεται στους decision makers της αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ASIA FRUIT LOGISTICA ON προσφέρει στους ενδιαφερόμενους εκθέτες 40% έκπτωση στα ήδη υπάρχοντα πακέτα προβολής. Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο ανέλαβε τη διοργάνωση του διαδικτυακού Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην έκθεση με σκοπό να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας στην ασιατική αγορά τροφίμων.

Κάθε επιχείρηση, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στη διαδικτυακό Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον της το αργότερο έως τις 27 Οκτωβρίου 2020, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντα στο E-Mail: y.patsiavos@ahk.com.gr κ. Γιάννης Πατσιαβός, τηλ.:210 64 19 026, τα παρακάτω στοιχεία (Κάνοντας copy – paste – αντιγραφή επικόληση τα παρακάτω) στον κειμενογράφο του email σας:

Eταιρία:……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
Υπεύθυνος:………………………………………………………………………………………………………Διεύθυνση:…………………………………………………….……………………….
T.K……..……….Τηλέφωνο:………..…………………………………E-Mail:…………..….………………………………….…………………………………………………………………….

Σημειώνεται ότι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, έχει στο ιστορικό του ήδη τρεις επιτυχημένες διοργανώσεις Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην έκθεση της Ασίας.

Στην τελευταία διοργάνωση η Ελλάδα συμμετείχε με 6 δυναμικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου έλαβαν μέρος οι εξής 5 εταιρίες: Anatoli SA, Chatzidakis SA, Kolios Company SA, Mitrosilis SΑ και Protofanousi Fruits. Ενώ η εταιρία ZEUS KIWI έλαβε μέρος ως ανεξάρτητος εκθέτης.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εξασφάλισε τη στρατηγική υποστήριξη του Enterprise Greece Invest & Trade για τη συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στην έκθεση ASIA FRUIT LOGISTICA 2019, που δεν συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα, επιδοτώντας το 50% του ενοικίου του χώρου τους για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο και ο Εnterprise Greece Invest & Trade δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των ελληνικών φρούτων και φρέσκων λαχανικών στην ασιατική αγορά, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά τους.

Το 2019, παρόλες τις πολιτικές αναταράξεις του Χονγκ Κονγκ, η έκθεση φιλοξένησε 810 εκθέτες από 40 χώρες και καλωσόρισε πάνω από 12.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το ASIAFRUIT CONGRESS παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας του κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνουν χώρα τα ASIA FRUIT AWARDS για τη βράβευση των καλύτερων εταιριών σε θέματα μάρκετινγκ, εισαγωγής, παραγωγής και πώλησης.

Για τέταρτη φορά διοργανώθηκε και το συνέδριο COOL LOGISTICS ASIA, το οποίο δίνει βαρύτητα σε θέματα, όπως η μεταφορά ευπαθών προϊόντων και η διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, θέματα όπως information technology, communication technology, the Internet-of-Things, Big Data, ρομποτική και νέες τεχνολογίες για τον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών παρουσιάζονται στο SMART HORTICULTURE ASIA. Ενώ, στο ASIAFRUIT BUSINESS FORUM, παρουσιάστηκαν όλα τα πλεονεκτήματα, που έχει η αυτοματοποιημένη συσκευασία έως την αναπτυσσόμενη δύναμη του marketing, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA ON 2020 και τη συμμετοχή σας στο διαδικτυακό Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης ASIA FRUIT LOGISTICA στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.asiafruitlogistica.com/

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα