arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Γιάννης Τρουπής: «Θέλει καθαρό μυαλό να έχουν οι Αρκάδες. Το πρόβλημα που προέκυψε πρέπει να το κάνουν ευκαιρία» Συνέντευξη Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Ηλέκτρα tv  
φωτο1 e1631791322876

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, σε συνέντευξη του στο Ηλέκτρα TV στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη «Δεύτερη Ματιά» αναφέρεται μεταξύ άλλων στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την στήριξη των επιχειρήσεων, επισημαίνοντας πως αντιστάθμισαν το βαρύ κλίμα που είχε απλωθεί στην αγορά το τελευταίο διάστημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Επιμελητηρίων με το επετειακό εκθεσιακό περίπτερο τονίζοντας πως «το περίπτερο της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων κέρδισε τις εντυπώσεις» .

Στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τη διερεύνηση δημιουργίας Μεσογειακού Εκθεσιακού – Συνεδριακού κέντρου στη Μεγαλόπολη και στην απολιγνιτοποίηση και στα προγράμματα που θα βγουν με έμφαση τις νέες μορφές ενέργειας, με τον ίδιο να τονίζει ότι ο Νομός Αρκαδίας πρέπει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται «Θέλει καθαρό μυαλό να έχουν οι Αρκάδες. Το πρόβλημα που προέκυψε πρέπει να το κάνουν ευκαιρία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Για να ακούσετε τη συνέντευξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Ηλέκτρα tv πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=sfisV1JO-F0 (στο 1:22:02)

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα