arcadianet espa
Enterprise Europe Network
«Οι κρίσεις έχουν και αρνητικά και θετικά.Τα αρνητικά ξεχνιούνται, τα θετικά μένουν». Συνέντευξη Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή στην Αρκαδική Tηλεόραση.
αρκαδικη e1643351610940

Ο Πρόεδρος τoυ Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Κοντά στην Επικαιρότητα» του τηλεοπτικού σταθμού Αρκαδική Τηλεόραση μίλησε για την πορεία της επιχειρηματικότητας εν μέσω πανδημίας.

Ο κ.Τρουπής  αναφέρθηκε στα βασικότερα προβλήματα όπως στην ανασφάλεια και τον φόβο που έχουν οι επιχειρηματίες με ένα μεγάλο ποσοστό να εκτιμούν ότι δεν θα καταφέρουν να αποφύγουν το «λουκέτο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις παρεμβάσεις που έχουν γίνει για την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ΒΙ.ΠΕ. καθώς πολλές βιοτεχνικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις δεν βρίσκονται σε λειτουργία λόγω του ότι είναι δεσμευμένες καθώς και για τα προγράμματα του ΣΔΑΜ που θα βγουν την άνοιξη. «Πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί άμεσα βιομηχανικό πάρκο στη Μεγαλόπολη για να υποδεχτεί επενδύσεις. Είναι τελευταία ευκαιρία που θα έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά επιδότησης. Τα αφτιά μας ανοιχτά για να ακούσουμε τις προσκλήσεις και να έχουν τραπεζική πρόσβαση», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Ο Επιμελητηριακός θεσμός δε σταματά να απαιτεί» τονίζει στη διάρκεια της συνέντευξης υπογραμμίζοντας ότι τα Επιμελητήρια αποτελούν θεσμικό σύμμαχο των επιχειρήσεων και σύμβουλο της Πολιτείας, αναφέροντας ενδεικτικά, ότι στη διάρκεια της πανδημίας, έγιναν σειρά από προτάσεις – παρεμβάσεις προς την κυβέρνηση, προς όφελος της επιχειρηματικότητας, που αρκετές από αυτές έγιναν δεκτές.

Για να δείτε τη συνέντευξη πατήστε https://www.youtube.com/watch?v=xgYuvp0R42U

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα