arcadianet espa
Enterprise Europe Network
«Να φροντίσουμε να μη γίνει συνήθεια να σηκώνει πολλά στις πλάτες του ο επιχειρηματίας». Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής
troupis e1649070864308

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον τριήμερο οίνου, πραγματοποιήθηκε στην Πελοπόννησο από 1 έως 3 Απριλίου στη Μαντινεία και τη Νεμέα.

Το  3ο Συνέδριο, με θέμα «Ένα ταξίδι στον οίνο και στο χρόνο», συνδιοργανώθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με αντικείμενο την ανάδειξη της δυναμικής και των ευκαιριών ανάπτυξης που δημιουργεί ο οινοτουρισμός, σε συνδυασμό με άλλες μορφές τουριστικής δραστηριότητας.

Το συνέδριο χαιρέτησε ο  Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής ο οποίος επικεντρώθηκε μεταξύ άλλων στον Έλληνα επιχειρηματία: χαρακτηριστικά αναφέρει «τα τελευταία 13 χρόνια ο επιχειρηματίας «ποινικοποιήθηκε» γιατί καλέστηκε να σηκώσει πολλά στις πλάτες του. Δεν ρωτήθηκε, υποχρεώθηκε και σε μεγάλο ποσοστό το έκανε. Να φροντίσουμε να μην γίνει συνήθεια».

Ο κ. Τρουπής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κλάδο του οίνου οπού επεσήμανε τις δράσεις και ενέργειες της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα  Πελοποννήσου, στον οποίο είναι Αντιπρόεδρος,  για την εισροή των τουριστών.

Για να ακούσετε τον χαιρετισμό του Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο – από 1:10:15 εώς 1:13:10

 

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα