arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Αναζήτηση επιχειρηματικής συνεργασίας μέσω του Enterprise Europe Network Hellas
een

Γερμανική επιχείρηση αναζητά προμηθευτές αμύλου καλαμποκιού (corn flour), αμύλου σίτου, αμύλου πατάτας και σιτάλευρου τύπου 405.

Γερμανική επιχείρηση αναζητά προμηθευτές (παραγωγούς, διανομείς, εισαγωγείς) αμύλου καλαμποκιού (corn flour), αμύλου σίτου, αμύλου πατάτας και σιτάλευρου. Οι ετήσιες ανάγκες της επιχείρησης για άμυλα είναι αυτήν τη στιγμή μεταξύ 1.500 και 2.000 τόνων και για άμυλο πατάτας 20 τόνοι ετησίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των αιτούμενων ειδών, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του Enterprise Europe Network για το Επιμελητήριο Αρκαδίας κα Ευγενία Τζανετοπούλου (τηλ. 2710227141, email: tzanetopoulou@arcadianet.gr ).

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης επιχειρήσεων στον κόσμο. Αποτελείται από 600 συνεργαζόμενους οργανισμούς, 4.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους βιομηχανικούς τομείς. Από το 2008 έχει βοηθήσει 2,9 εκατομμύρια επιχειρήσεις να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς ενώ 475.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί μέχρι σήμερα τις εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Δικτύου.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας είναι ιδρυτικό μέλος της κοινοπραξίας Enterprise Europe Network – Hellas. Ο ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network αποτελείται από 16 οργανισμούς κατανεμημένους σε όλη τη χώρα και καταξιωμένους στον χώρο της καινοτομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων βιομηχανικών συνδέσμων, ερευνητικών, τεχνολογικών ιδρυμάτων, καθώς και εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων.   

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα