arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνείς Εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη. Δωρεάν τα έξοδα διαμονής
exhibitor

Μεταξύ των ημερομηνιών 29-30 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεσης “MATCH4INDUSTRY 2022” από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κοτζάελι στην πόλη KOCAELİ με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής. Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: αυτοκινητοβιομηχανίας, μηχανημάτων και μετάλλων, πλαστικών και καουτσούκ, κατασκευών, ενέργειας, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών, πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνιών.

Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε λήψη για να δείτε την ανακοίνωση

Κατά τις ημερομηνίες 24-26 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση INTERDYE AND TEXTILE PRINTING EURASIA 2022 από την Ένωση Εξαγωγέων Μεταλλευμάτων και Μετάλλων Istanbul στην Istanbul – Turkey με επιχορήγηση
του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς χρωστικές ουσίες, κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, ψηφιακή εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, βαφή και τεχνολογίες εκτύπωσης.

Μεταξύ των ημερομηνιών 24-26 Νοεμβρίου 2022 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεση “TURKCHEM 2022- Διεθνής Έκθεση Χημικής Βιομηχανίας” από την εταιρεία “Artkim Fairs Inc” στην Κωνσταντινούπολη υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Συνδέσμου Εξαγωγέων Μετάλλου και Ορυκτού.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους σχετικούς τομείς της χημικής βιομηχανίας.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα