arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Διεθνής Έκθεσης “MATCH4INDUSTRY BUSINESS MATCHMAKING EVENT 2023”. Δωρεάν τα έξοδα διαμονής
exchibition

Μεταξύ των ημερομηνιών 07-08 Δεκεμβρίου 2023 πρόκειται να πραγματοποιηθεί η Διεθνής Έκθεσης “MATCH4INDUSTRY BUSINESS MATCHMAKING EVENT 2023” από το Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κοτζάελι στην πόλη KOCAELİ με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: αυτοκινητοβιομηχανίας, μηχανημάτων και μετάλλων, πλαστικών και καουτσούκ, κατασκευών, ενέργειας, ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών, πληροφορικής και τεχνολογιών επικοινωνιών.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο Εμπορίου της Τουρκίας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (06-09 Δεκεμβρίου 2023) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης το Υπουργείο θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες (06-09 Δεκεμβρίου 2023) σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 06-09 Δεκεμβρίου 2023 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://match4industry2023.b2match.io/

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 210 72 22 196 ώστε προμηθευτούν την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν το αργότερο μέχρι τις 24.11.2023 στο e-mail   atina@ticaret.gov.tr  

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα