arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Γιάννης Τρουπής: «Οι πυρκαγιές στην Αρκαδία άφησαν εγκαύματα». Συνέντευξη Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1
ΦΩΤΟ ΑΝΤΕΝΑ e1628847344765

Καθοριστικές ήταν οι παρεμβάσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννη Τρουπή στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του τηλεοπτικού σταθμού Αντ1 για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για τις πληγείσες περιοχές.

Ο κ. Τρουπής αναφέρθηκε στα προγράμματα ΠΕΠ, ΕΣΠΑ, Απολιγνιτοποιήσης που αφορά στη Μεγαλόπολη και σε νέες προσκλήσεις προγραμμάτων που επιβάλλεται να δημιουργηθούν και να αφορούν άμεσα στους πυρόπληκτους τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι οι «διαδικασίες πρέπει να είναι fast track».

Μεταξύ άλλων, στη διάρκεια της τοποθέτησής του, τόνισε ότι οι χρηματοδοτήσεις που πρόκειται να δοθούν δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από τα δάνεια που έχουν ήδη πάρει νοικοκυριά ή επιχειρήσεις.

Οι ουσιαστικές δηλώσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας έδωσαν το έναυσμα στον δημοσιογράφο – παρουσιαστή κ. Ρογκάκο να θέσει ερωτήσεις, στη συνέντευξη που ακολουθεί αμέσως μετά, στον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο,  βάσει των τοποθετήσεων του κ. Τρουπή.

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί (στο 1:48)  μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του κ. Τρουπή

 

https://vod.antenna.gr/#/shows/kalokairi_mazi/seasons/2108/episode/kalokairi_mazi_S2108_E12_v1/play

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα