arcadianet espa
Enterprise Europe Network
Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας
money1

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ «FOODEXPO»
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Δικτύου Enterprise Europe Netwok, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Αρκαδικών Προιόντων και της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» συμμετέχει με περίπτερο στη Διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών «FOODEXPO» που θα πραγματοποιηθεί από 18 εώς 20 Μαρτίου 2017 στο MetropolitanExpo.
Με γνώμονα την προβολή και παρουσίασή της έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» και των Αρκαδικών Επιχειρήσεων στην έκθεση «FOODEXPO» προσκαλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν την επιχείρησή τους, στην εν λόγω έκθεση, να αποστείλουν έντυπο υλικό (διαφημιστικά φυλλάδια) της επιχείρησης τους έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 στη 1 μ.μ, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το ENTERPRISE GREECE και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της εξωστρέφειας των Πελοποννησιακών επιχειρήσεων, συνδιοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα την Τετάρτη 15 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα με θέμα: «Προώθηση -Ανάπτυξη Εξαγωγών Κλάδου Τροφίμων και Ποτών στην Αγορά της Ιαπωνίας» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στην Τρίπολη.
Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες της εκδήλωσης.
Την επόμενη εβδομάδα σειρά έχει το δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών (θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Μαρτίου) με θέμα: «Δημιουργία εξαγώγιμου προϊόντος & εξαγωγικές διαδικασίες» στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.
Αναλυτικά οι εκθέσεις και το ύψος επιδότησης εδώ.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΦΕΚ ΤΑ ΝΕΑ ΕΝΤΥΠΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ
Δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τα νέα έντυπα Ε1, Ε2 και Ε3 των φετινών φορολογικών δηλώσεων που θα υποβάλλουν οι φορολογούμενοι για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2016. Στο βασικό έντυπο Ε1 που θα υποβάλλουν όλοι οι φορολογούμενοι περιλαμβάνονται αλλαγές ενώ υπάρχουν και νέοι κωδικοί σε σχέση με πέρυσι και αφορούν αλλαγές που έχουν γίνει στη φορολογική νομοθεσία.

Κοινοποιήστε το άρθρο
Facebook
Twitter
LinkedIn

Περισσότερα άρθρα